BARCELONA

La cinquena edició de KINOSAURE té lloc cada diumenge entre el 12 de desembre i el 30 de gener als Cinemes Girona de Barcelona.

Aquesta proposta cinematogràfica per a nens i nenes de 2 a 12 anys porta estrenes i pel·lícules europees sensibles, amb diversitat estètica i riques en valors i les fa cobrar vida a la sala de cinema a través d’espectacles, jocs i sorpreses per a tota la família.

Els matins a les 12.00 h, Kinosaure es dedica especialment als infants més petits (a partir de 2 anys), amb sessions de 45 minuts de durada. I a les tardes, a les 16.30 h amb llargmetratges per a tots els públics.

Més que cinema

Kinosaure, l’animaló cinèfil, convida a les famílies a fer un viatge col·lectiu cap als orígens del cinema: llum, so i moviment des dels Cinemes Girona.
Taumàtrops, doblatge cinematogràfic i jocs lumínics son algunes de les animacions que els infants podran jugar a l’entrada i sortida de la sala de cinema i que acompanyaran una programació especialment pensada per aquestes tendres exploracions del 7è art: estrenes, sessions especials i el cinema divers, tranquil i en català de Pack Màgic.

Sessió inaugural, música en viu i estrenes cinematogràfiques!

El calendari de la nova edició de Kinosaure preveu una sèrie de cites singulars adreçades al públic infantil. Durant la sessió inaugural i la matinal del 2 de gener, tindrà lloc un espectacle participatiu conduït per la cantant, violinista, percussionista i musicoterapeuta Laura Peinado, on, amb la inspiració dels i les protagonistes de la pel·lícula El vent entre les canyes, aprendrem a fer música a través del cos. El 9 de gener la cantant i compositora Tànit Navarro posarà veu en directe a la banda sonora de la pel·lícula Cançons per a infants i bestioles.

A més, els diumenges 23 i 30 de gener es podrà veure l’estrena La meva mare és una goril·la, una preciosa faula on la Jana i la seva mare adoptiva descobreixen que tenen més coses en comú de les que pensaven.

⊗ Les sessions s’han adaptat a les mesures de seguretat de la normativa per Covid-19, disposicions que Pack Màgic i els Cinemes Girona compleixen rigurosament. L’ús de mascareta és obligatori en tot moment.

Diumenge 12 de desembre

El vent entre les canyes
***SESSIÓ INAUGURAL AMB ANIMACIÓ DE LAURA PEINADO***

12.00 h | A partir de 6 anys
> Comprar entrades

Diumenge 19 de desembre

Diumenge 26 de desembre

Les vides de Marona

18.00 h | A partir de 7 anys
> Comprar entrades

Diumenge 2 de gener

El vent entre les canyes
SESSIÓ ESPECIAL AMB ANIMACIÓ DE LAURA PEINADO

12.00 h | A partir de 6 anys
> Comprar entrades

Bon dia, món!

16.30 h | A partir de 5 anys
> Comprar entrades

Diumenge 9 de gener

Cançons per infants i bestioles
SESSIÓ ESPECIAL AMB TANIT NAVARRO

12.00 h | A partir de 2 anys
> Comprar entrades

Bon dia, món!

16.30 h | A partir de 5 anys
> Comprar entrades

Diumenge 16 de gener

Tipitips: Qui juga?

12.00 h | A partir de 2 anys
> Comprar entrades

Bon dia, món!

16.30 h | A partir de 5 anys
> Comprar entrades

Diumenge 23 de gener

ESTRENA!!
La meva mare és una goril·la

16.30 h | A partir de 3 anys
> Comprar entrades

Diumenge 30 de gener