Nosaltres 

Pack Màgic és una distribuïdora de cinema enfocada en la difusió de pel·lícules i altres recursos audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals. Pack Màgic és una iniciativa de Drac Màgic, cooperativa que des de 1971 es dedica a l’estudi i a la divulgació de la cultura audiovisual i la seva utilització en diverses activitats educatives, socials i culturals.

Pack Màgic reprèn una labor que Drac Màgic ja havia dut a terme amb Distribucions Imatge, distribuïdora amb la que entre el 1977 i el 2005 va elaborar un catàleg de 43 films infantils, representatius del millor cinema europeu i internacional. Impulsada amb la col·laboració de l’Associació Cultural Cavall Fort, Drac Màgic i Rialles, va ser la iniciativa pionera en el doblatge i distribució de pel·lícules en català.

PACK MÀGIC – Cinema infantil, tranquil i en català

Infantil

La distribuïdora té una línia de pel·lícules infantils, adreçades a un públic d’entre 2 i 12 anys. En la selecció es tenen en compte les característiques, capacitats i sensibilitats dels nens i nenes d’aquestes edats i s’elaboren materials de promoció concebuts per incentivar la curiositat sobre cada títol i fomentar el gust pel cinema i per anar al cinema des de la infància.

Tranquil

Els films, provinents principalment de cinematografies d’arreu d’Europa, estan compromesos amb la diversitat cultural i estètica i posen en valor la contemplació i la comprensió per fugir de la violència estètica i narrativa que domina la majoria de pantalles comercials, sense renunciar al gaudi, el plaer i la diversió.

En català

Les pel·lícules es distribueixen en versió doblada en català i amb subtítols per tal de fomentar la lectura entre els espectadors i espectadores més petits, així com per a fer-les accessibles a infants amb dificultats auditives.

PACK MÀGIC Fòrum

Aquesta és la línia de PACK MÀGIC dirigida a un públic adult, amb pel·lícules en versió original que aposten per a una construcció atenta, optimista i responsable del món i del futur, amb una mirada que estimula el pensament i el debat respectuós d’idees.

Es tracta de films que transmeten experiències i visions indiscretes sobre l’entorn i que el qüestionen des del compromís amb la societat i amb la pròpia narrativa cinematogràfica i que promouen un cinema per debatre, reflexionar i qüestionar aspectes relacionats amb la societat contemporània.