BARCELONA

Els diumenges entre el 13 de desembre i el 31 de gener tindrà lloc la quarta edició de KINOSAURE. L’animaló cinèfil està molt i molt content de poder tornar als Cinemes Girona de Barcelona per compartir amb vosaltres el millor cinema infantil d’arreu d’Europa.

Cada diumenge tindran lloc dues sessions. Una matinal, anomenada PETIT KINOSAURE, adreçada a criatures de 2 a 4 anys, i la de tarda, KINOSAURE, per a tots els públics.

En aquesta programació, l’experiència cinematogràfica s’expandeix i es converteix en una aventura, a través del joc i la imaginació, permetent als infants i les famílies endinsar-se en activitats lúdiques i divertides per a descobrir el cinema. KINOSAURE ens porta de viatge als orígens del cinema des del seu cau al hall del cinema: jugarem amb l’efecte dels llums sobre pantalles i figures per entrar en contacte amb els elements fonamentals de les imatges en moviment.

Música en viu, estrenes i més sorpreses!

Els dies 13 i 27 de desembre, tenen lloc dues sessions especials de Cançons per a infants i bestioles on la música de la pel·lícula serà interpretada en viu. La cantant i compositora Tànit Navarro esdevindrà una fada màgica capaç de traduïr el que diuen els animals al film i cantar-ho per a tots i totes.

Un altre esdeveniment important és l’estrena de Fritzi. Un conte revolucionari el 17 de gener. Aquesta meravellosa pel·lícula narra la caiguda del mur que va dividir Alemanya durant molts anys, des dels ulls d’una nena valenta i divertida, la Fritzi.

⊗ Les sessions s’han adaptat a les mesures de seguretat de la normativa per Covid-19, disposicions que Pack Màgic i els Cinemes Girona compleixen rigurosament. L’ús de mascareta és obligatori en tot moment.

Petit Kinosaure 12.00 h
Laban i Labolina
>Comprar entrades

Petit Kinosaure 12.00 h
Petzi i les tortugues
>Comprar entrades

Petit Kinosaure 12.00 h
Tipitips: Qui balla?
>Comprar entrades

Petit Kinosaure 12.00 h
Tipitips: Qui balla?
>Comprar entrades

Cinemes Girona

Carrer de Girona, 175 (Barcelona) Metro: L4 i L5 Verdaguer, L3 Diagonal Autobusos: 6, 33, 43, 47, 15, 34, 44, 55, 20, 39 i 45

Entrades disponibles a taquilla i al web dels Cinemes Girona. Es recomana la compra en línia.