Cançons per a infants i bestioles

(Tänk om…)

Un film d’animació amb 12 històries musicades

Títol original Tänk om…
Direcció i guió Linda Hambäck i Marika Heidebäck
País Suècia
Any 2014
Música
 Martin Östergren
Idioma Català i castellà
Cançons Cèlia Pallí
Animació Dockhus Animation
Productora Linda Hambäck
Durada 30 minuts

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

Cançons per a infants i bestioles és un film animat en què s’inclouen una sèrie de contes sobre la vida animal, l’amistat i la complicitat. Una declaració d’amor, la relació entre joves i grans i el desig de viure aventures meravelloses i fantàstiques. Aquesta és una de les poques produccions que es dirigeix al públic més menut, a partir de 2 anys, i als seus pares. Una oportunitat única per descobrir el cinema als infants. Una ocasió especial.

Les peces musicals de Cançons per a infants i bestioles (Tänk om…, Linda Hambäck i Marika Heidebäck, 2014) estan protagonitzades per famílies de tota mena d’animals que habiten mons fantàstics plens de ritmes de jazz. La veu de Cèlia Pallí ens narra les seves vivències i ens convida a imaginar què passaria si ens transforméssim en una d’aquestes bestioles.

Una pel·lícula basada en l’aclamat llibre de Lena Sjöbergs del mateix nom.

La pel·lícula fa que trobis el bebè dins teu, és impossible no somriure i notar una sensació càlida per dins.

Perfecta com a primera experiència cinematogràfica per als nens i nenes més petits, un públic pel qual no s’acostumen a fer pel·lícules.

Amb el suport de: