Per tercer any consecutiu arriba, als Cinemes Girona, el Kinosaure, una programació estable de cinema familiar amb sessions dinamitzades de jocs i màgia on els més petits viuran una experiència cinematogràfica completa.

Com els dos anys anteriors, el Kinosaure portarà pel·lícules per a públic familiar d’entre 60 i 90 minuts per a que les gaudeixin tant els adults com els infants, moltes d’elles estrenes recents a Catalunya

La novetat d’enguany és que al Kinosaure l’acompanyarà el Petit Kinosaure, una programació matinal especialment dedicada als infants més remenuts, a partir de 2 anys, perquè s’introdueixin en les arts cinematogràfiques. Sessions d’un màxim de 40 minuts en els quals hi haurà jocs i dinamització adequats al seu ritme i nivell de comprensió. Films tranquils i pausats sense estridències, amb una riquesa estètica i narrativa molt diversa.

I com a estrena destacada dins de la programació del Petit Kinosaure, tindrem la sessió especial de Cançons per a infants i bestioles on la cantant i actriu Elena Tarrats posarà veu en directe a les històries musicades del film.

Un projecte de:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

Amb la participació de:

Mitjans col·laboradors:

Disseny i producció de l’espai:             Disseny Gràfic: