Project Description

La increïble història de la pera gegant

(Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære)

►On veure el film?
Recomanada a partir de 4 anys

Direcció Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick
País Dinamarca
Any 2017
Producció Nordisk Film Production A/S
Productors Thomas Heinesen i Trine Heidegaard
Argument i guió Bo Hr. Hansen, after the book by Jakob Martin Strid
Fotografia Niels Grønlykke
So Oskar Skriver and Bo Asdal
Muntatge Hans Perk and Anders Sørensen
Durada 88 min
Versions Català, castellà i eusquera
Premi Europa Junior al Festival de Sevilla

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastià i una gata que es diu Mitxo. En Sebastià, la Mitxo i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, en Jeremies Severí Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. En absència d’en JB, el vicealcalde Twig ha pres el poder. El seu pervers nou ajuntament li fa ombra a la vila, i en Twig amenaça amb quedar-se amb el càrrec d’en JB per sempre.

Un bon dia, en Sebastià i la Mitxo van a pescar i descobreixen una ampolla. A dins hi ha un missatge d’en JB i una llavor estranya. En JB és viu i ha naufragat a l’Illa Misteriosa. Demana a en Sebastià i la Mitxo que vagin a salvar-lo, però els adverteix que el viatge és perillós.

Si emprenen aquell viatge, s’hauran d’enfrontar a tres obstacles: els Pirates Perniciosos, l’Espantós Drac Marí i la Mar Fosca com la Nit. Però, podran en Sebastià, l’elefant espantadís, i la Mitxo, la gata aventurera que tem l’aigua, reunir el coratge per anar a salvar en JB i alliberar Vilasol de les grapes del malvat Twig a temps?

Cartell
Con la financiación del GOBIERNO DE ESPAÑA
Sorteig “Llegir us portarà al cinema” (finalitzat)
Repte setmanal “Com acaba l’escena?” (finalitzat)

Visca, es pot fer! Per fi amb La Increïble Història de la Pera Gegant tenim un film que ens entreté a tots, dels espectadors i espectadores més joves fins als més grans. S’agraeix no advertir-hi un zel moralitzador excessiu. La història, simplement, ens insta a trobar el coratge d’emprendre una aventura.

Ekko

Brillant, alegre i plena d’activitat de principi a fi… una aventura simpàtica, molt entretinguda i atractiva que a més, també és una oda a la lleialtat i a l’enginy.

ScreenDaily

Amb el suport de:

Subscriu-te al butlletí!