La increïble història de la pera gegant2018-10-30T16:15:52+00:00

Project Description

La increïble història de la pera gegant

(Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære)

Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick. Dinamarca, 2017. 88 min. 

ESTRENA EL 23 DE NOVEMBRE DE 2018

Recomanada a partir de 4 anys

Direcció Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick
País Dinamarca
Any 2017
Producció Nordisk Film Production A/S
Productors Thomas Heinesen i Trine Heidegaard
Argument i guió Bo Hr. Hansen, after the book by Jakob Martin Strid
Fotografia Niels Grønlykke
So Oskar Skriver and Bo Asdal
Muntatge Hans Perk and Anders Sørensen
Durada 88 min
Versions Català, castellà i eusquera

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastian i una gata que es diu Mitcho. En Sebastian, la Mitcho i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, en Jeremies Severí Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. En absència d’en JB, el vicealcalde Twig ha pres el poder. El seu pervers nou ajuntament li fa ombra a la vila, i en Twig amenaça amb quedar-se amb el càrrec d’en JB per sempre.

Un bon dia, en Sebastian i la Mitcho van a pescar i descobreixen una ampolla. A dins hi ha un missatge d’en JB i una llavor estranya. En JB és viu i ha naufragat a l’Illa Misteriosa. Demana a en Sebastian i la Mitcho que vagin a salvar-lo, però els adverteix que el viatge és perillós.

Si emprenen aquell viatge, s’hauran d’enfrontar a tres obstacles: els Pirates Perniciosos, l’Espantós Drac Marí i la Mar Fosca com la Nit. Però, podran en Sebastian, l’elefant espantadís, i la Mitcho, la gata aventurera que tem l’aigua, reunir el coratge per anar a salvar en JB i alliberar Vilasol de les grapes del malvat Twig a temps?

Cartell
Sorteig: “Llegir us portarà al cinema”
Què diuen del film
Repte setmanal: “Com acaba l’escena?”

Visca, es pot fer! Per fi amb La Increïble Història de la Pera Gegant tenim un film que ens entreté a tots, dels espectadors i espectadores més joves fins als més grans. S’agraeix no advertir-hi un zel moralitzador excessiu. La història, simplement, ens insta a trobar el coratge d’emprendre una aventura.

Ekko

Brillant, alegre i plena d’activitat de principi a fi… una aventura simpàtica, molt entretinguda i atractiva que a més, també és una oda a la lleialtat i a l’enginy.

ScreenDaily

On es pot veure

Cartellera

Amb el suport de:

Subscriu-te al butlletí!
Aquesta web fa servir cookies de tercers Accepto