☆ Premi del Públic al Millor Llargmetratge 2017 – El meu Primer Festival

Estrena el 24 de novembre. 

Pastorets Rock la banda musical de Ponent famosa per versionar cançons populars posa veus als personatges d’El bosc de Haquivaqui. Mireu el vídeo del doblatge!

Seguiu totes les novetats sobre el film en el bloc

El bosc de Haquivaqui (Dyrene i Hakkebakkeskogen)

Rasmus A Sivertsen. Noruega-Països Baixos. 72 minuts. A partir de 4 anys.

El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar a cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana…

Aquesta entretinguda i bonica història sobre els animals del bosc de Haquivaqui  és la suma de dos elements molt llaminers. Per una banda, i en la tradició de les faules més clàssiques, parla d’humans referint-se als animals i proposa un món inventat que anhela la pau i la convivència, on els conflictes es resolen de manera pacífica. Per l’altra banda, la minuciositat de la tècnica i les divertidíssimes cançons el converteixen en el millor musical en stop motion que s’hagi vist i escoltat mai!

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

Fitxa tècnica

 • Direcció Rasmus A. Sivertsen
 • País Noruega, països Baixos
 • Any 2016
 • Producció Qvisten Animation AS, Pedri Animation
 • Productors Ove Heiborg, Elisabeth Opdal, Eirik Smidesang Slåen
 • Argument i guió Karsten Fullu
 • Fotografia Morten Skallerud, Janne K. Hansen
 • Premis i festivals Millor Film i Millor Música al Québec Family Film Festival, Annecy International Animation Film Festival,Festival Internacional de Cine Europeo de Sevilla,Shanghai International Film Festival,Giffoni Film Festival,Kristiansand International Children's Film Festival,Schlingel International Film Festival for Children and Young Audience,Animest - International Animation Festival, Romania
 • Estudi: DOBLATGE DIGITAL S.L.
 • Actors/Actrius:
  Claus/Milquel Roldan
  Marvin/Jordi Huete
  Morten/Ferran Aixala
  Ratolineta/Clara Olmo
  Àvia Rat/Marta Rosell
  Pere/Mireia Maymi
  Tom/Anna Romano
  Lisa/Mariona Bosch
  Ant/Jordi Varela
  Bobo/Sergi Garcia
  Bruin/Mireia Maymi
  Pagès/German Jose
  Pagesa/Anna Romano
  Pare Esquirol/Marçel Vilar
  Pare Os/Xadi Mouslemeni
  Mare Ossa/Mariona Bosch
  Sr. Corb/Jordi Varela
  Sr. Llebre/Quim Casado
  Horaci/Francesc Rocamora