El regal de la Molly Monstre

(Ted Sieger’s Molly Monster)

Durada: 72 min
VCAT, VE, VOSCAT, VOSE

Direcció Ted Sieger, Michael Ekblad, Matthias Bruhn
País Alemanya-Suècia-Suïssa
Any 2015
Producció Alexandra Schatz, Josef Burri
Coproductors Trickstudio Lutterbeck GmbH, Senator Film, Peacock Film, Sluggerfilm AB
Argument i guió John Chambers
Fotografia Wolfram Spaeth
So Tilo Busch
Muntatge Melanie Hartmann
Premis i festivals Premi Shanghai IFF 2016 Golden Goblet Award in the Animation Category, Nominat “Director Of The Year” al Cartoon Movie
Versió VCAT, VE, VOSCAT i VOSE

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

Aquesta coproducció alemanya-sueca-suïssa, amb direcció de Ted Sieger i guió de John Chambers, planteja una situació que busca l’empatia del petit espectador, abordant un conflicte molt habitual en les famílies, com és l’adaptació dels infants a l’arribada d’un nou germà o germana.

En aquesta història, la Molly és la filla única d’en Popo i l’Etna Monstre, la reina de la casa. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Tanmateix, al país dels Monstres, les mares fan l’ou i els pares el mantenen calent camí de l’illa de l’Ou, on tots els monstres surten de la closca. La Molly, il·lusionada per conèixer al nou membre de la família, li ha teixit un gorret de llana al seu futur germanet. Però els pares, amb les presses pel part, se l’han deixat i ella decideix seguir-los amb el seu regal. Quan finalment la família es retroba, els pares, que estaven espantadíssims, es posen molt contents. Es trenca l’ou, i un monstre petitó surt al món. Aquest viatge travessant les muntanyes Molt Molt Salvatges, acompanyada de l’Edison, ha canviat la Molly, transformada finalment en la germana gran.

Amb el suport de: