Una festa itinerant per 12 sales de cinema

Adquirir entrades

Un dia de festa! és la festa itinerant del cinema infantil en català a partir de 3 anys. En aquesta 4a edició celebrem que per a fer volar la imaginació no és imprescindible el títol de pilot d’avió!

I és que, sí, tenim el cap ple de pardals i ens ve de gust fer-los volar amb vosaltres. Sabem que el vostre cervell també és com un arbre en el que no deixen de créixer branques i branques on els ocellets i les ocelletes vénen a piular-vos idees i trinats meravellosos a cau d’orella.

La banda Xip Xap ens rebrà amb comitiva digna de catifa vermella avançant les melodies de les històries dels curtmetratges que veurem després. Un cop a dins la sala de cinema la família sencera tindrà ocasió de conèixer els éssers dels boscos imaginaris que acompanyen a aquesta companyia teatral i de gaudir d’aquesta experiència de cinema expandit on la fantasia surt de la pantalla transformant l’espai sencer.

Les pel·lícules que es projectaran són:

En aquesta 4a edició 12 sales de cinema i equipaments culturals fan possible aquesta activitat innovadora. Un retorn al clàssic gest d’anar al cinema en companyia a través d’una proposta diferent amb l’esperit del cinema de Pack Màgic: cinema infantil, tranquil i en català amb el feminisme i l’ecologia com a eixos imprescindibles. Aquest projecte no seria el mateix sense la complicitat, la inspiració, el talent i l’alegria d’Alla Kinda i les seves animacions.

Adquirint les vostres entrades anticipades aquí obtindreu un 10% de descompte*. Aquesta promoció és vàlida fins el dijous previ a l’esdeveniment i només adquirint els tickets en aquesta pàgina web. L’aforament és limitat.

*Exceptuant les sessions de La Patronal (Sant Quirze del Vallès), on l’entrada és gratuïta, i les dels JCA Lleida-Alpicat, JCA Tarragona-Valls i els Cinemes Edison (Granollers).
CalendariCiutat i Cinema
9 de febrer – 17.00hBarcelona – Zumzeig Cine
15 de febrer – 11.30hGranollers – Cinema Edison
16 de febrer – 12.00hLa Garriga – Cine Alhambra
1 de març – 12.00hBarcelona – Cinemes Girona
8 de març – 12.00hSt Feliu de Llobregat – CineBaix
Data per definirGirona- Cinemes Truffaut
Data per definirFigueres – La Cate
Data per definirTàrrega – Cine Majèstic
Data per definirFlix – Teatre de La Unió Social
Data per definirValls – JCA Cinemes Tarragona-Valls
Data per definirAlpicat – JCA Cinemes Lleida
Data per definirSant Quirze del Vallés – La Patronal

Edicions anteriors:
2019
2018
2017

Un projecte de:

Amb el suport de:

Mitjans col·laboradors