Del 9 de febrer al 29 de març de 2020, una festa itinerant per 12 sales de cinema

Comprar entrades

Arriba la 4a edició d’Un dia de festa!, la festa del cinema infantil en català.

Un dia de festa! és un matí o tarda de cinema familiar, música, teatre i festa. Una proposta cultural a partir de 3 anys que presenta una nova manera d’anar al cinema amb els infants.

És un esdeveniment on la música i l’animació esperen els infants i les famílies a la porta del cinema i els conviden a gaudir de la festa. Un cop dins la sala, els infants gaudeixen d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música acomiada el públic i l’acompanya fins a la sortida.

Aquesta activitat innovadora ofereix una experiència de cinema expandit, on l’entreteniment i la fantasia surten de la pantalla transformant l’espai sencer. Quan els infants posen un peu al vestíbul la festa esclata i no para fins que l’han abandonat.

Les pel·lícules que es projectaran són:

Un total de 12 sales de cinema o equipaments culturals fan possible que Un dia de festa! arribi a Barcelona, La Garriga, Figueres, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Tàrrega, Sant Quirze del Vallès, Girona, Flix, Alpicat i Valls.

Un dia de festa! és un projecte de Pack Màgic dinamitzat per la companyia de teatre Xip Xap. L’estudi d’animació Alla Kinda dissenya les il·lustracions i animacions.

Per adquirir les vostres entrades només heu de clicar a la sessió desitjada. Obtindreu un 10% de descompte* si ho feu anticipadament online fins el dijous previ a l’esdeveniment. L’aforament és limitat, per això es recomana la compra o reserva anticipada.

*Exceptuant Sant Quirze del Vallès, on l’entrada és gratuïta.

Edicions anteriors:
2019
2018
2017

Un projecte de:

Amb el suport de:

Mitjans col·laboradors