Un dia de festa!

Cinema, música i animació infantil a 12 poblacions catalanes

⊗Aquest espectacle ha estat adaptat a les mesures de seguretat de la normativa per Covid-19, disposicions que Pack Màgic i els cinemes que participen en aquest projecte compleixen rigurosament.

Un dia de festa! és la festa itinerant del cinema infantil en català a partir de 3 anys. En aquesta 4a edició celebrem que per a fer volar la imaginació no és imprescindible el títol de pilot d’avió!

I és que, sí, tenim el cap ple de pardals i ens ve de gust fer-los volar amb vosaltres. Sabem que el vostre cervell també és com un arbre en el que no deixen de créixer branques i branques on els ocellets i les ocelletes vénen a piular-vos idees i trinats meravellosos a cau d’orella.

La banda Xip Xap ens rebrà amb comitiva digna de catifa vermella avançant les melodies de les històries dels curtmetratges que veurem després. Un cop a dins la sala de cinema la família sencera tindrà ocasió de conèixer els éssers dels boscos imaginaris que acompanyen a aquesta companyia teatral i de gaudir d’aquesta experiència de cinema expandit on la fantasia surt de la pantalla transformant l’espai sencer.

Les pel·lícules que es projectaran són:

En aquesta 4a edició 12 sales de cinema i equipaments culturals fan possible aquesta activitat innovadora. Un retorn al clàssic gest d’anar al cinema en companyia a través d’una proposta diferent amb l’esperit del cinema de Pack Màgic: cinema infantil, tranquil i en català amb el feminisme i l’ecologia com a eixos imprescindibles. Aquest projecte no seria el mateix sense la complicitat, la inspiració, el talent i l’alegria d’Alla Kinda i les seves animacions.

Les entrades s’adquireixen a les sales de cinema de cada població.

Calendari Ciutat i Cinema
9 de febrer – 17.00h Barcelona – Zumzeig Cine
15 de febrer – 11.30h Granollers – Cinema Edison
16 de febrer – 12.00h La Garriga – Cine Alhambra
1 de març – 12.00h Barcelona – Cinemes Girona
8 de març – 12.00h St Feliu de Llobregat – CineBaix
26 de setembre – 17.30h Tàrrega – Cine Majèstic
10 d’octubre – 16:30h Alpicat – JCA Cinemes Lleida
11 d’octubre – 12.00h Figueres – La Cate
24 d’octubre – 16:30h Valls – JCA Cinemes Tarragona-Valls

Edicions anteriors:
2020
2019
2018
2017

Un projecte de:

Amb el suport de:

Mitjans col·laboradors