SESSIÓ ESPECIAL

Tres lladres i un lleó

On tindrà lloc?
Diumenge 26 de novembre, a les 17.00 h, al Cinema Zumzeig (Barcelona)
Dissabte 2 de desembre, a les 18.00 h, als JCA Cinemes Lleida-Alpicat (Alpicat)
Diumenge 3 de desembre, a les 11.00 h, als Cinemes Girona (Barcelona) (en el marc del Festival Inclús, en col·laboració amb Aprenem)
Diumenge 3 de desembre, a les 18.00 h, als JCA Cinemes Tarragona-Valls (Valls)

QUÈ PASSARÀ?
A partir del visionat de Tres lladres i un lleó, Kinosaure estrena col·laboració amb la companyia de teatre d’ombres i titelles El Gecko con botasEn Damian i la Diana ens introduiran a l’univers festiu de la pel·lícula, ajudant-nos a muntar la nostra pròpia festa popular dins la sala de cinema. Farem xerinola! A més, com a bons titellaires que són, ens explicaran com funciona la tècnica de l’stop-motion, és a dir, com podem donar vida a objectes inanimats mitjançant l’animació.

*L’activitat té una durada aproximada d’una hora i mitja.

SINOPSI
Aquesta és la història de tres lladres: Casper, Jasper i Jonathan, que conviuen amb un lleó als afores de la ciutat de Cardamom. No estan gaire contents i voldrien tenir una vida més convencional per sentir-se part de la comunitat. Els seus hàbits delictius no ho permeten, però quan són enxampats i tancats a la presó comencen a comprendre la importància del respecte, la confiança i el suport mutu.