Les pel·lícules de Pack Màgic disponibles per llogar o comprar directament des d’aquesta pàgina.

El divorci dels pares de Petit Alan fa que aquest hagi de començar de nou a una altra ciutat on establirà vincles d’un altre planeta i aprendrà que compartir els sentiments complicats amb qui estimem a vegades pot fer-nos sentir més a prop.

Acompanyem a Gabi en el seu pas de la infantesa a l’adolescència, un viatge ple d’inseguretat, pors i qüestionaments en relació a la norma de génere, però també de complicitats i aprenentatges.

La crònica de la caiguda del Mur de Berlín a través de l’amistat inseparable entre Fritzi i Sophie.

Programa de curtmetratges que ens apropa a la natura des de la mirada curiosa de tres nenes que senten l’impuls de desafiar les seves pors per acostar-se a allò desconegut.

Yuku, una jove ratolina enamorada de les endevinalles i les cançons, marxa de casa per anar a buscar la flor amb llum eterna i oferir-la a la seva àvia que aviat haurà de seguir el petit talp cec als meandres de la Terra.

Programa de curtmetratges que, des de la diversitat estètica, comparteixen el gust pel paisatge i permeten apreciar la grandesa de la natura i la necessitat de viure-hi en concòrdia.

L’arribada de la cigonya viatgera a la granja de Mama Muu despertarà les seves ganes de conèixer el que espera més enllà de la granja on viu amb el seu inseparable amic Corb.

La història d’una familia del tot improvable, que acaba construint un amor tan fort que els interessos especulatius que amenacen la seva llar no aconseguiran enderrocar.

La història de dos enemics mortals que al enllà esdevindran inseparables.

Un documental d’animació sobre la vida animal i vegetal d’un aigüamoll fet des de l’amor profund a la natura.

Les peripècies d’una divertida colla d’amics i amigues amants de la natura i dels invents.

L’experiència de les persones migrants narrada des dels ulls d’una alegre i extrovertida nena de dotze anys.

Un conte modern d’una gran poesia i ple d’invencions visuals.

Una aventura plena d’humor, sorpreses i enginy a bord d’una pera amb protagonistes fantasiosos com pirates i dracs.

Cinc històries que capgiren els contes tradicionals amb les seves protagonistes, que reivindiquen la seva llibertat i lluiten per les seves idees.

Una amistat intergeneracional entre detectius on aprendrem que per viure en comunitat val més deixar fora els prejudicis i escoltar atentament allò que els altres tenen a dir.

Una història original que planteja la gentrificació i la transformació urbanística i que és possible vèncer injustícies si es lluita conjuntament, fins i tot amb una colla de gossos que parlen!

Un conte iniciàtic sobre l’amistat, on les dues protagonistes busquen el seu espai propi reivindicant l’autonomia i la llibertat, malgrat les dificultats.

Una faula musical en stop-motion sobre la vida en comunitat i la resolució pacífica de conflictes.

Una animació policíaca amb tocs de comèdia i fantasia, on el nen protagonista, malgrat la malaltia que pateix, esdevé un superheroi que pot salvar la seva ciutat.

Trepidant història d’aventures en un entorn natural extrordinari protagonitzada per una heroïna, valenta i decidida que segueix els passos del seu avi.

La història d’un germà i una germana fantasmes que viuen a un castell i estan aprenent a lidiar amb emocions com la por a la foscor.

Quatre històries màgiques, enginyoses i entranyables animades amb poètiques pinzellades que celebren el miracle de viure amb la natura.

Les trapelleries del personatge d’Astrid Lindgren faran les delícies dels infants més inquiets.

Petites aventures que demostren que la diferència d’edat o de caràcter no són impediments per a una gran amistat.

Com afrontar canvis com un trasllat, una nova escola o l’arribada d’un germanet, quan s’és una musaranya?

Una experiència clau en la vida dels infants: la meravellosa aventura d’esdevenir el germà o germana gran.

Aquest fantasma poruc i amb bon cor no aconsegueix fer por com s’esperaria d’ell, però això no li impedeix aprendre altres coses i passar bones estones al castell on viu molt ben acompanyat.

També ens podràs trobar a:

Amb el suport de: