Els mesos de novembre i desembre tres de les properes estrenes de Pack Màgic es presenten al Festival de Sevilla, al Festival Internacional de Cine de Gijón, a El meu primer festival i a l’Aguilar Film Festival. Aquí us ho expliquem tot!

La pera gegant

La increïble història de la pera gegant, que arriba als cinemes el proper 23 de novembre, passa abans per la secció Europa Junior del Festival de Sevilla. “Una selecció”, expliquen des del festival, “del millor cinema familiar europeu”. La pel·lícula es projectarà en VOSE el 17 de novembre a les 18:30h al Teatro Alameda.

Gordon & Paddy

Gordon i Paddy es preestrena al Festival Internacional de Cine de Gijón el 23 de novembre al Teatro Jovellanos. Aquesta pel·lícula protagonitzada per una granota a punt de jubilar-se i una ratolineta que li agafa el relleu es veurà en pantalles comercials durant la primavera de 2019

El vent a les canyes

El vent entre les canyes, un film que s’estrenarà a principis de 2019, es podrà veure aquesta tardor a dos festivals: El meu primer festival (el 18 de novembre als Cinemes Girona de Barcelona) i Aguilar Film Festival (el 7 de desembre a Aguilar del Campoo, Palència).