Aquesta tardor Fòrum de Debats proposa visitar les llums i les ombres del món interior de la joventut a partir del film Primeres solituds, de la reconeguda directora i antropòloga francesa Claire Simon. La sessió s’iniciarà amb una conversa entre el filòsof Josep Maria Esquirol i la cineasta Virginia García del Pino, que compartiran les seves reflexions entorn a aquesta nova estrena de Pack Màgic Fòrum. L’acte tindrà lloc el dimecres 30 d’octubre a les 20:45 h
als Cinemes Girona de Barcelona.

La documentalista i professora Virginia García del Pino, practica el retrat en múltiples formats des del documental de creació. Els seus films Lo que tú dices que soy, El Jurado, La décima carta o Improvisaciones de una ardilla s’han pogut veure a nombrosos festivals i museus arreu del món, com ara la Tate Modern Gallery de Londres, el Festival de San Sebastián o el Festival de Màlaga.

El filòsof i acadèmic Josep Maria Esquirol, desenvolupa el que ell anomena una “filosofia de proximitat”, que respon a l’acceleració i el nihilisme reivindicant la quotidianitat, les cures, les relacions o la llar. Els seus llibres més recents, La resistencia íntima (2015) -Premio Nacional de Ensayo i Premi Ciutat de Barcelona- La penúltima bondat: assaig sobre la vida humana (2018), parteixen de l’experiència personal per arribar al plànol polític.

Us esperem el dimecres 30 d’octubre a les 20:45 h
als Cinemes Girona de Barcelona

Organitzen: Pack Màgic Fòrum, la nova línia de la distribuïdora Pack Màgic, proposa pel·lícules per estimular el pensament i el debat respectuós d’idees promovent una mirada atenta, optimista i responsable del món i del futur. Associació de Mestres Rosa Sensat és un moviment de renovació pedagògica, creada al 1965 que continua treballant per la millora de l’educació.