Peter Arrhenius, guionista de La Mama Muu torna a casa ens parla d’un dels temes fonamentals d’aquesta nova estrena de Pack Màgic:

Primer de tot coneixem la Mama Muu i el Corb en el seu dia a dia. Trobem la Mama Muu de cap per avall perquè ha intentat pujar a un arbre per gronxar-se amb les potes, però el Corb l’ha d’ajudar a baixar. El Corb, fidel a la seva personalitat, sospira i demana a la Mama Muu si podria intentar comportar-se com una vaca normal alguna vegada a la vida. “Ho podria intentar, però no és gaire divertit…”
Llavors la Mama Muu es troba la Cigonya, que està construint un niu a la granja. Les cigonyes són aus migratòries, i aquesta que acaba d’arribar ha vingut volant des del sud d’Àfrica. A la Mama Muu li encanta escoltar històries dels llocs i dels paisatges tan fascinants que la Cigonya s’ha trobat al llarg del camí. El Corb se sent amenaçat per aquesta nouvinguda que acaba d’arribar, i no li fa cap gràcia. A més, diu que ja tenen tot això i més a la granja on viuen. Que és la seva llar.
“Què és aquesta llar de què parles?”, pregunta la Cigonya. Les aus migratòries no estan familiaritzades amb aquest concepte. El Corb, que d’això en sap un niu, ensenya casa seva a la Cigonya. Però l’orgull inicial es converteix en desesperació quan la Cigonya vol compartir aquest sentiment de llar i vol viure amb ell. Al Corb li costa molt dir que no a la Cigonya.
I per demostrar que a casa hi tenen tot el que necessiten del món, el Corb construeix un tobogan d’aigua per a la Mama Muu. Com que al Corb no li agrada gens mullar-se, no s’hi llança. En canvi, la Cigonya s’ho passa d’allò més bé al tobogan amb la Mama Muu. El Corb es desespera encara més quan veu com es diverteixen juntes. I considera que ha de fer alguna cosa per separar-les i no perdre la seva gran amiga. Encara que hagi d’exagerar. O, fins i tot, dir alguna mentida…
A primera vista, La Mama Muu torna a casa és una història sobre què passa entre dos grans amics, la Mama Muu i el Corb, quan algú altre arriba a la granja, la Cigonya. Però també és una reflexió filosòfica sobre què fa que ens sentim a casa. Una llar és el lloc en què vivim, o bé és alguna cosa més?

Podeu veure La Mama Muu torna a casa a molts cinemes de l’Estat, per saber a quins, us recomanem que feu un cop d’ull a la cartellera!