La Mama Muu torna a casa

(Mamma Mu hittar hem)

Christian Ryltenius, Suècia, 2021, 63 min.

Direcció Christian Ryltenius
Guió Peter Arrhenius
Basada en els llibres i cançons sobre Mamma Moo and the Crow creats per Jujja i Tomas Wieslander amb il·lustracions de Sven Nordqvist i el guió de Mamma Moo and the Crow out in the world de Jujja Wieslander.

País Suècia

Any 2021

Productores SF Studios, Sluggerfilm, SVT and Film i Skåne, Swedish Film InstituteNational
Producció Filippa Torstensson
Compositor musical Henrik Lörstad
Cançons Jujja i Tomas Wieslander

Durada 63 minuts
Idiomes Català, castellà i euskera

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

El dia que una cigonya viatgera arriba a la granja, la Mama Muu es planteja una pregunta: “On és casa meva realment?” Com pot saber del cert que el seu prat i la granja on viu són realment casa seva? Podria ser que hi hagués algun altre lloc encara millor en la immensitat del món? El Corb intenta explicar a la seva amiga que no sempre es viu millor als camps dels altres. Però a vegades un s’ha de perdre per tornar a trobar el camí cap a casa.

KINOESTRENA: Un espectacle participatiu

Els primers caps de setmana d’estrena de La Mama Muu torna a casa, una sèrie de cinemes catalans acolliran un espectacle participatiu conduït per Laura Peinado on ens convertirem ni més ni menys que en la vaca protagonista de la pel·lícula! Tota la informació aquí.