Miss Kiet’s Children al Fòrum de Debats

Miss Kiet’s Children arriba a la Filmoteca de Catalunya en el marc de Fòrum de Debats. La segona sessió d’aquest programa cinematogràfic en torn a l’educació serà presentada per Jordi Palou, docent i director del grup de recerca de la Universitat de Barcelona Plural (Plurilingüismes Escolars i Aprenentatge de Llengües).

 

Petra Lataster i Peter Lataster-Czisch signen un documental observacional que registra la integració d’un grup d’infants refugiats a les aules de la señoreta Kiet. Una oda a l’educació que prova com l’entorn és fonamental en aquests processos.

 

Fòrum de Debats és una proposta que Pack Màgic Fòrum i l’Associació de Mestres Rosa Sensat proposen per obrir el diàleg al voltant de les realitats de la comunitat educativa a través del cinema.

25 d’abril a les 18.30 h
a la Filmoteca de Catalunya

 

Organitzen: Pack Màgic Fòrum, la nova línia de la distribuïdora Pack Màgic, proposa pel·lícules per estimular el pensament i el debat respectuós d’idees promovent una mirada atenta, optimista i responsable del món i del futur. Associació de Mestres Rosa Sensat és un moviment de renovació pedagògica, creada al 1965 que continua treballant per la millora de l’educació.

 

2019-03-21T14:25:48+00:0005/03/2019|Categories: Blog|0 Comentaris

Deixeu un comentari