Us donem la benvinguda al primer d’una sèrie de reptes setmanals de La increïble història de la pera gegant, amb els que cada setmana tindreu la oportunitat de guanyar un dels meravellosos llibres de l’editorial Gribaudo en que s’inspira la pel·lícula. Participar és molt senzill: només heu de veure l’escena incompleta i escollir entre un dels tres finals possibles que us proposem.

Final A

La petita llavor que planten l’elefant Sebastià i la Mitxo esdevé una gran pera que destrossa els fonaments de la seva casa forçant-los a l’aventura.

Final B
La petita llavor que planten l’elefant Sebastià i la Mitxo esdevé una gran pera amb la qual faran una compota que esdevindrà molt popular a la regió i la seva vida mai no tornarà a ser la mateixa.

Final C
La petita llavor que planten l’elefant Sebastià i la Mitxo esdevé una pera amb vida pròpia que explicarà a aquests dos amics els secrets de l’agricultura ecològica.

 

Un cop tingueu la resposta, deixeu-la als comentaris (aquí o al post de Facebook) i el proper dimecres 31 d’octubre anunciarem al blog i a les nostres xarxes el nom de la persona guanyadora del llibre, que s’obtindrà aleatòriament entre les respostes correctes que ens feu arribar.

Molta sort a tothom!