Ja teniu aquí el tercer dels reptes setmanals de La increïble història de la pera gegant, amb els que cada setmana podeu guanyar un dels meravellosos llibres de l’editorial Gribaudo en que s’inspira la pel·lícula. Participar és molt senzill: només heu de veure l’escena incompleta i escollir entre un dels tres finals possibles que us proposem.

Final A
L’elefant Sebastià s’apropa al bagul on guarda la brúixola màgica de l’antiga propietària de la seva casa, un invent amb el que podran arribar a la illa més fàcilment.

Final B
L’elefant Sebastià s’apropa al bagul de records que l’alcalde JB va deixar als seus amics abans de desaparèixer misteriosament.

Final C
L’elefant Sebastià s’apropa al bagul de mariner del seu besavi i explica a la Mitxo la relació que aquest va tenir amb l’Illa Misteriosa.

Un cop tingueu la resposta, deixeu-la als comentaris (aquí o al post de Facebook) i el proper dimecres 14 de novembre anunciarem al blog i a les nostres xarxes el nom de la persona guanyadora del llibre, que s’obtindrà aleatòriament entre les respostes correctes que ens feu arribar.

Molta sort a tothom i… ens veiem a les sales el 23 de novembre!!!