Ja teniu aquí el segon dels reptes setmanals de La increïble història de la pera gegant, amb els que cada setmana podeu guanyar un dels meravellosos llibres de l’editorial Gribaudo en que s’inspira la pel·lícula. Participar és molt senzill: només heu de veure l’escena incompleta i escollir entre un dels tres finals possibles que us proposem.

Final A
Un dragó anomenat Ulises Karsen assetja la petita embarcació de Sebastià, Mitxo i el professor Glucosa per interposar-se en la seva intenció de trobar l’Illa Misteriosa. En el fons el que vol és una mica d’atenció…

Final B
Són rescatats de la terrible tempesta per Ulises Karsen, un extrany personatge que els colma d’atencions a canvi de retenir-los eternament a la seva fascinant nau.

Final C
El professor Glucosa de l’Institut Atòmic obté una fòrmula de la compota de pera (que després comercialitzen amb el nom de Karsen) que actúa com a repel·lent de líquids i així sobrevolen la tempesta.

 

Un cop tingueu la resposta, deixeu-la als comentaris (aquí o al post de Facebook) i el proper dimecres 7 de novembre anunciarem al blog i a les nostres xarxes el nom de la persona guanyadora del llibre, que s’obtindrà aleatòriament entre les respostes correctes que ens feu arribar.

Molta sort a tothom i… ens veiem a les sales el 23 de novembre!!!