La paraula és una eina transformadora, el grup d’estudiants que protagonitza En veu alta. La força de la paraula, que arriba als cinemes el proper 15 de febrer, n’és molt conscient. Al llarg de la seva vida han experimentat el que és ser l’objecte de prejudicis per la seva manera d’expressar-se, els seus origens, la categoria professional de la seva família, o el districte que els ha vist créixer. Aquesta realitat i la voluntat de transformar-la és el que va empènyer Stéphane de Freitas, co-realitzador del documental, juntament amb Ladj Ly, a enregistrar el procés de preparació al concurs d’oratòria Eloquentia. A diferència d’altres esdeveniments dedicats a la retòrica, aquí els i les participants poden expressar-se a través del rap, el slam de poesia, la poesia tradicional, el teatre…

El 12 de febrer Pack Màgic Fòrum i l’Associació de Mestres Rosa Sensat preestrenen aquest documental donant inici al programa Fòrum de Debats que sorgeix de la voluntat d’obrir un diàleg sobre l’educació a partir del cinema d’aquestes dues entitats.

Estrena 15 de febrer.

Preestrena
Dimarts 12 de febrer a les 18.00 h
Associació Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, 08001 Barcelona)

 

Pel·lícules per estimular el pensament i el debat respectuós d’idees promovent una mirada atentaoptimista i responsable del món i del futur.