Al voltant de 400 infants d’entre 6 i 12 anys participen en el concurs Els infants cantem de Cine! Podeu veure la magnífica feina i la diversitat d’interpretacions feta per cadascun dels grups, provinents de 10 centres educatius de Catalunya, en la següent llista de reproducció:

Canal YouTube Pack Màgic

Gràcies Col·legi Mare de Déu del Socós (Agramunt), Escola Pau Casals (El Vendrell), Escola Emili Juncalleda (Barcelona), Col·legi Sagrat Cor Sarrià (Barcelona), Col·legi Sagrat Cor (El Vendrell), Centre d’Estudis Montseny (Barcelona), Escola Vedruna Sant Sadurní (Sant Sadurní d’Anoia), Escola Pau Casals (Vacarisses), Escola Ramon Llull (Barcelona) i Escola Pràctiques (Barcelona).

Com diu el Pare Ós en la seva cançó, gràcies a tots per la feinada!

 

El 30 de novembre comunicarem el grup guanyador. De partida, però, felicitats per la varietat d’interpretacions que mostreu. Les vostres ganes i les vostres qualitats artístiques són el gran premi compartit per tots i totes.

Que gaudiu de totes les versions! I, si us plau, compartiu-les. Val molt la pena que tothom les vegi.

I quan aquest cap de setmana aneu al cinema – ens han dit que molts de vosaltres teniu previst anar-hi – canteu-la a la sala i contagieu a la resta d’espectadors i espectadores. Quedaran bocabadats! Mireu aquí les sales d’estrena del film.

I si voleu tornar a escoltar la versió original del film, aquí la teniu.

 

Concurs organitzat amb la col·laboració