La coral infantil del Centre d’Estudis Montseny de Barcelona ha resultat guanyadora del concurs Els infants cantem de cine!, que proposava una interpretació de la cançó del pare Ós, un dels temes centrals del film El bosc de Haquivaqui. El jurat, integrat per una persona externa experta en música, un membre de la Fundació Orfeó Lleidatà i un membre de Pack Màgic, destaca la cura en la posada en escena, l’alta qualitat de la interpretació musical i la capacitat per aportar i enriquir la cançó amb la pròpia personalitat del grup.

Les nostres felicitacions a la coral premiada!

I el nostre efusiu agraïment a tots els centres participants:

Escola Pràctiques, Barcelona; Escola Vedruna, Sant Sadurní d’Anoia; Escola Emili Juncadella, Barcelona; Escola Pau Casals, Vacarisses; Coral Els Acords, Escola Pau Casals, El Vendrell; Escola Ramon Llull, Barcelona; Col·legi Sagrat Cor, El Vendrell; Col·legi Sagrat Cor Sarrià, Barcelona; Col·legi Mare de Déu del Socós, Agramunt.

Us animem a visionar totes les participacions aquí.

La coral del Centre d’Estudis Montseny serà present a la sessió especial d’El bosc de Haquivaqui el proper diumenge 3 de desembre als Cinemes Girona (Barcelona) en una acte obert al públic. Compreu les entrades.