Un gat a París

(Une vie de chat)

Jean-Loup Felicioli i Alain Gagnol, França, 2010, 65 minuts.

CAT

Film no disponbile. 

Direcció Jean-Loup Felicioli i Alain Gagnol
País França,
Any 2010
Productors Folimage – Jacques-Rémy Girerd
Coproductors Lunanime, Digit Anima, France 3 Cinéma, Rhône – Alpes Cinéma, RTBF
Amb la participació de Media, Centre Images-Région Centre, Procirep-Angoa, Fonds Audiovisuel Flamand (VAF), Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel de la Communauté Française de Belgique et des Télédistributeurs Wallons, Région Rhône-Alpes, Département de la Drôme
Argument i guió Jacques-Rémy Girerd
Durada 65 minuts
Versió doblada al català
Premis i festivals Nominada a l’Oscar, Premi millor pel·lícula infantil al Warsaw International Film Festival

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

Dino és un gat que divideix la seva vida entre dues llars. De dia viu amb Zoé, l’única filla de Jeanne, una comissària de policia. De nit, es passeja per les teulades de París amb Nico, un avesat lladre.

Jeanne no pot més. No només ha de moderar els ímpetus de l’intrèpid company de Dino, autor de diversos robatoris de joies; sinó que també ha de vigilar el Colós de Nairobi, una gegantesca estàtua anhelada per Víctor Costa, l’enemic públic número u i culpable de la mort d’un policia, marit de Jeanne i pare de Zoé, tancada des de llavors en un mutisme total.

Els successos es precipiten la nit en què Zoé sorprèn a Costa i la seva colla. S’inicia llavors una persecució fins a les teulades de la catedral de Notre-Dame que acaba de matinada: els personatges s’entrecreuen; unes vegades s’ajuden, unes altres s’enfronten.

On es pot veure

Amb el suport de: