El diari de la Florentina2018-08-30T16:03:50+00:00

Project Description

El diari de la Florentina

(Pamietnik Florki)

Janusz Martyn, Anna Wroblewska-Dzwoniarek, Dorota Ciesla. Polònia, 2014. 70 min. CAT.

Recomanada a partir de 3 anys

Direcció Janusz Martyn, Anna Wroblewska-Dzwoniarek, Jolanta Dudzinska, Joanna Bartczak, Agata Mikina
País Polònia
Any 2014
Producció Jadwiga Wendorff, Piotr Krolak
Argument i guió Roksana Jedrzejewska-Wrobel
Animació Kacper Porczyk, Agata Mikina, Marta Strozycka, Jolanta Kedziora, Barbara Koniecka, Janusz Martyn, Anna Wroblewska-Dzwoniarek, Dorota Ciesla, Piotr Rogowski, Jolanta Dudzinska
Muntatge Janusz Martyn
Durada 70 minuts

La Florentina és una musaranya (no se l’ha de confondre amb un ratolí!). Amb la seva família ha anat a viure a un poblet del bosc on al principi s’hi sentirà una mica sola, però aviat es farà amiga d’unes nenes degús: Celestina, Albertina i Miquelina. Ella, que encara és molt petita, observa el món que la volta amb el candor i la sorpresa d’un infant. Descobreix les coses a la vegada que n’aprèn el nom i escolta i comprova les explicacions dels grans amb la mica de sospita de qui vol pensar per si mateixa. Encuriosida, explora l’entorn a la vegada que s’adona de qui és, i de com profunds són, també, els sentiments: l’admiració, la felicitat, la por, juntament amb la decepció, la culpabilitat, la responsabilitat, la gelosia i,  finalment, l’alegria de ser germana gran.

El diari de la Florentina és una pel·lícula dirigida a nens i nenes de 3 a 6 anys i basada en unes històries infantils publicades a la revista polonesa Miś el 2008. Els premis que van rebre els llibres posteriors que se’n van fer destacaven la seva intel·ligència, calidesa i sentit de l’humor tractant temes infantils.

On es pot veure

Cartellera

Disponible a:

 

Subscriu-te al butlletí!
El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.
Aquesta web fa servir cookies de tercers Accepto