Binti

(Binti)

Una youtuber sense fronteres

Frederike Migom, Bèlgica i Holanda, 2019, 90 min.

Direcció i guió Frederike Migom
Fotografia Joachim Philippe
Muntatge Clemence Samson
So Jan Schermer

Interpretació Joke Devynck, Caroline Stas, Mo Bakker, Noa Jacobs, Baloji, Bebel Tshiani Baloji

Productores Bulletproof Cupid, Kwassa Films, Family Affair Films
Durada 90 minuts
Idioma català i VOSE
Festivals i premis Sundance Film Festival, Cinekid, ECFA Award, MFF Juniorfest, Nordic Film Days, Tallinn Black Nights Film Festival, Filmfestival Oostende, Hong Kong Filmart…

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

La Binti té dotze anys. Va néixer al Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Tot i que no tenen papers, la Binti vol viure una vida normal i somia amb convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana. L’Elias, d’onze anys, viu sol amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que es va establir al Brasil per fer una nova vida. Quan la policia entra a casa de la Binti i ha de fugir, la nena es refugia a la cabanya de l’arbre de l’Elias i poc després idea la solució perfecta per a tots els seus problemes: si pot assegurar que el seu pare i la mare d’Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. Binti s’uneix al Club de Suport dels Okapi d’Elias i, mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè la Christine s’enamori d’en Jovial.

Entrevista a la directora 

Activitat Fer vídeos per canviar el món

On es pot veure

Amb el suport de: