La pel·lícula Gordon i Paddy. Una amistat i un misteri per resoldre, de la directora sueca Linda Hambäck, arriba als cinemes el proper 5 d’abril. Es tracta del primer thriller de Pack Màgic, una història emocionant i plena d’humor que sorgeix de l’adaptació dels llibres de l’escriptor Ulf Nilsson, publicats recentmenten en castellà per l’editorial Harper Kids.

Quan desapareixen les glans de l’esquirol totes les sospites assenyalen a la guineu. La parella de detectius Gordon i Paddy entra en escena per investigar totes les pistes i qüestionar les evidències. Una valuosa lliçó es desprèn de la seva manera de procedir: per arribar a la veritat cal anar més enllà de les aparences.

 

La improvable amistat que sorgeix entre aquesta ratolineta aprenent d’inspectora i el vell gripau Gordon, un inspector a punt de jubilar-se, captiva a infants i grans a parts iguals.

Una pel·lícula senzilla i encantadorament realitzada, amb sensibilitat escandinava i picades d’ullet a les populars històries de criminals nòrdics. La segona de Hambäck que Pack Màgic distribueix després de Tipitips

Recomanada a partir de 5 anys
Estrena 5 d’abril

Gordon i Paddy Pack Màgic