La cantant Cèlia Pallí interpreta les Cançons per a infants i bestioles

 

A una setmana de l’estrena de Tipitips, us volem parlar de Cèlia Pallí, la intèrpret de Cançons per a infants i bestioles, els episodis musicals de la pel·lícula. Aquesta artista revelació, cantant i compositora, ha captat l’atenció dels crítics musicals amb la seva sensibilitat melòdica des de la publicació del seu primer disc I’ll Be Fine (2014). Un àlbum, sincer i apassionat, que remou emocions ocultes.

 

Cèlia Pallí posa veu als fragments musicats de Tipitips, de Pack Màgic

 

Cèlia Pallí s’ha forjat com artista a la seva llar adoptiva, Toronto, on es va instal·lar a finals de 2009. Allà es va donar a conèixer com a corista de l’artista canadenca Nelly Furtado. Més endavant la va telonejar durant la gira Spirit Indestructible, guanyadora d’un Grammy. D’aquesta manera Pallí ha recorregut el món i s’ha presentat als principals programes de televisió: The Tonight Show de Jay Leno, Late Night de Conan O’Brien i The Late Night de Jimmy Fallon… A més dels Premis Latin Grammy, els Billboard de la Música i els MTV Latinoamérica.

El 2013, Pallí va arribar a les Semifinals del Concurs Internacional de Composició (ISC) entre quasi 19.000 participants. Després, el 2015, va guanyar el premi “Artista de l’Any”, atorgat per Strenes i La Vanguardia. Durant els dos últims anys, Cèlia ha fet gires internacionals i ha compost les cançons del seu proper disc. Recentment, durant l’estiu de 2018, aquests temes han vist la llum, gravats a Nova York amb els productors LikeMinds.

Tipitips és una producció de LEE Films, on es creuen les històries senzilles i adorables de Qui juga? (Jéssica Laurén) amb les narracions musicades de Cançons per a infants i bestioles (Linda Hammbäck i Marika Heidebäck). Abans d’això han estat llibres infantils que han gaudit de molt bona acollida a Suècia.

Estrena als cinemes catalans el 28 de setembre.

Més informació