Conegueu els protagonistes del musical El Bosc de Haquivaqui, l’estrena que arribarà a les sales de cinema el 24 de novembre de 2017.

 

Claus

En Claus és un ratolí ocorrent i desvergonyit que no pensa en el futur i fa la viu-viu. No li agrada treballar ni recollir glans, com la resta d’animals. Només vol cantar i ballar, i passar-s’ho bé. Pel menjar no s’amoïna, pensa que sempre n’hi ha. És un noi molt trempat, feliç i panxacontent que es deleix per ser el centre d’atenció.

Marvin

La guineu és una predadora creguda i petulant que es pensa que és la reina del bosc. Assetja, amenaça i prova de menjar-se els altres animals, a qui té esporuguits amb la seva veu rogallosa i les seves maneres ràpides i sigil·loses. També és molt sentimental, i de vegades s’ensopeix. En el fons, no vol sinó que els altres l’acceptin, però l’orgull li impedeix d’admetre-ho. Comença sent la bandida del bosc però acaba sent la seva heroïna, apreciada per tots els altres.

Àvia Rat

És molt velleta però alegre i bellugadissa, i sempre té una bona paraula per a tothom. Les ha vist de tots colors, i en sap un niu. Sap com engalipar els predadors i sobreviure en el bosc!

Morten

En Morten és tot el contrari d’en Claus. És molt llest i proveeix sempre pel futur, però viu capficat i s’ho rumia tot massa. Tot i que és un ratolí, serà ell, assenyat i neguitós, qui farà front comú amb els animals petits i esdevindrà el seu portaveu. A la fi, aconseguirà d’unir tots els habitants del bosc.

Bobo

L’aprenent de pastisser és un adolescent estrany, entotsolat i maldestre.