Aquesta tardor es podran veure les properes estrenes de Pack Màgic al 59è Festival internacional de Cine de Gijón (FICX) i a la secció oficial d’El meu primer festival (Barcelona i Madrid). La meva mare és una goril·la és una d’elles. Aquesta pel·lícula és una peça d’animació tradicional que se va poder veure a la Berlinale d’aquest any, i versa sobre l’amor entre una nena hórfana i la seva mare adoptiva. Ratolins i guineus, que arribarà als cinemes el 26 de novembre, explica la història de dos enemics mortals, la ratolina Valentina i la guineu Víctor, que es retroben al cel després de patir un malaurat accident. 

 

La meva mare és una goril·la

FICX – secció Enfants Terribles
Diumenge 21 de novembre

El meu primer festival
Dissabte 27 de novembre

 

 

 

 

 

 

 

 

Ratolins i guineus

FICX – secció Enfants Terribles
Diumenge 21 de novembre

El meu primer festival
Diumenge 21 de novembre