Altres plataformes

Filmin

La plataforma de cinema on-line Filmin acull les darreres estrenes de Pack Màgic obrint així noves oportunitats de gaudir des de casa d’aquestes pel·lícules especialment adreçades al públic infantil.

El conjunt de produccions que s’incorporen al catàleg de Filmin són exemples d’un cinema de qualitat, de valors i de diversitat estètica que afavoreix un consum audiovisual enriquidor i formatiu per als infants. Les pel·lícules que trobareu en aquesta plataforma streaming són les següents:

Filmin
Catàleg a Filmin

Screenly

Les pel·lícules de Pack Màgic són també al catàleg d’Screenly, la plataforma web que organitza projeccions a la carta. Screenly permet que qualsevol persona sol·liciti la projecció d’un film a una sala de cinema a través d’un sistema de reserva col·lectiva. Per saber-ne més consulteu “Què és screenly” i “Com funciona” a la seva web oficial.

Screenly
Catàleg a Screenly

DVD

Podeu comprar els DVD de le pel·lícules a la nostra botiga, o també a les llibreries AbracadabraOn the road, Casa Anita, la llibreria de la Filmoteca i Pati de Llibres, de Sant Cugat del Vallès. També els trobareu al vestíbul dels Cinemes Girona, a les seus de Parentalis i Tatarana i a Educa Multimedia.

DVD Pack Màgic
Visita la nostra botiga