Condicions legals – Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels textos, de les imatges i de la resta de continguts inclosos en aquest web ha de comportar el previ i exprés consentiment per escrit de Drac Màgic. Queden expressament prohibides, en tots els casos, la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, manipulació, i qualsevol altra forma d’utilització, de tot o part d’aquest web o qualsevol dels seus continguts, sense prèvia i expressa autorització per escrit de Drac Màgic. Aquest web pot contenir enllaços a pàgines externes de les quals Drac Màgic no es responsabilitza, ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests llocs web. Drac Màgic pot modificar sense previ avís les característiques i les especificacions dels seus serveis, així com qualsevol altra informació aquí recollida, i aquesta no està subjecta a cap garantia de cap tipus. D’altra banda, Drac Màgic no és responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o l’ús que se’n pugui fer. L’accés a aquest web no dota l’usuari/ària de llicència o autorització per utilitzar, més enllà de l’ús estrictament personal, cap contingut, informació o servei existent al web ni sobre cap dret que hi estigui relacionat, especialment els de propietat intel•lectual i industrial.

Privadesa – Les dades facilitades per les persones usuàries podran quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Drac Màgic (Carrer de Sant Pere Mitjà, 66, 08003 Barcelona) i la finalitat dels quals és només de suport al client. Les persones interessades podran exercir el dret d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les dades, enviant una sol•licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI, amb les instruccions precises per a aquest efecte a l’adreça esmentada o al correu electrònic drac.info@dracmagic.cat. La tramesa dels formularis inclosos al web implicarà el consentiment exprés de l’usuari o usuària per tal que Drac Màgic faci les cessions de les seves dades de caràcter personal a totes les persones que calgui per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material, de qualsevol tipus, que sigui remès aDrac Màgic per l’usuari o usuària serà considerat públic i no confidencial, i podrà ser utilitzat lliurement per Drac Màgic.

Drets – El copyright i els drets sobre tot el contingut del web pertanyen a Drac Màgic.

Baixa de la llista de correu electrònic: Si desitgeu donar-vos de baixa de la llista de correu electrònic, només n’heu de trametre un a drac.info@dracmagic.cat i fer la sol•licitud de baixa de la llista de correu.

Baixa com a soci: Si desitgeu donar-vos de baixa com a soci, heu d’adreçar-vos per escrit a Drac Màgic, carrer de Sant Pere Mitjà, 66, 08003 Barcelona, i fer-ne la sol•licitud.

En compliment de la LOPD (Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal 15/1999, de 13 de desembre), Drac Màgic us informa que les vostres dades estan incloses en un fitxer informatitzat.

Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació de les vostres dades adreçant-vos per escrit a Drac Màgic, a l’atenció de Protecció de dades, C/ Sant Pere Mitjà, 66, 08003 Barcelona.